Eurotexromania
Romania
Used Clothes Suppliers In EuropeUsed Clothes Suppliers In EuropeUsed Clothes Suppliers in Romania

Eurotexromania翻译站点

Companie bulgară de valorificare a deșeurilor textile, cu expertiză în sortarea, vânzarea cu ridicata și reciclarea îmbrăcămintei și încălțămintei uzate.

标签:

Supplier strength: ★★★

Number of factories:One factory

Product: Second Hand Clothes

Location:Romania

Website Traffic index:

Company Profile:

SOCIETATE DE UTILIZARE A DEȘEURILOR TEXTILE ȘI HAINELOR SECOND HAND

Eurotex este o companie bulgară de utilizare a deșeurilor textile cu expertiză în colectarea, sortarea, vânzarea cu ridicata și reciclarea îmbrăcămintei, încălțămintei și a altor materiale textile uzate.

Cu peste 23 de ani de activitate în domeniu, am făcut din sortarea detaliată principala noastră specialitate, pe care o folosim pentru a prelungi durata de viață a câtor mai multe produse textile.

FACILITĂȚI DE SOTARE ȘI DEPOZITARE

Sediul central, facilitățile de sortare și depozitare ale companiei cu sediul în Varna se întind pe o suprafață de 20 000 mp.

Peste 300 de profesioniști dedicați se ocupă de procesarea a peste 1 500 de tone de produse textile în fiecare lună.

PREZENȚĂ NOTABILĂ PE PIAȚA SECUNDARĂ MONDIALĂ

Eurotex administrează o rețea de distribuție formată din 11 unități proprii de vânzare cu ridicata în Bulgaria, Grecia, România și Chile.

Suntem, de asemenea, un furnizor preferat pentru mai multe întreprinderi de reciclare a îmbrăcămintei uzate și a textilelor în peste 25 de țări din Africa, Asia, Europa și America Latină.

    If You Want To Contact This Supplier, You Can Send An Inquiry Here Directly, And We Will Uniformly Transfer The Inquiry To The Supplier, Contact Admin Now

    Thank you for contacting us. Our sales team will reply you within 12 hours.

    数据统计

    相关导航

    暂无评论

    暂无评论...