Supplier strength: ★★★★

Number of factories:One factory

Product: Second hand clothing

Location: Belgium

Website Traffic index:★★★

Company Profile:

Wij importeren en exporteren WERELDWIJD

Welkom in de wereld waar gebruikte kledij een nieuw leven krijgt!
In de afgelopen 30 jaar heeft Monatex een netwerk van klanten en leveranciers opgebouwd, met Centraal-Europa als vertrekpunt. Al meer dan drie generaties lang zijn we actief in het recycleren en herwaarderen van gebruikte kledij.

Wereldwijde import & export van tweedehands kleding!

Textiel dat niet meer gebruikt wordt in Europa wordt bij ons opgevangen. Het wordt gesorteerd in vijf hoogwaardige productcategorieën en vervolgens verscheept naar onze klanten in verschillende continenten.

Sinds onze oprichting werken wij gericht op het leveren van superieure kwaliteitsproducten. Ons succes is gebaseerd op deze jarenlange ervaring. De vier belangrijkste punten waar we naar streven zijn: kwaliteit, service, prijs en continuïteit.

Onze dagelijkse inspanningen zijn de behoeften en wensen van onze klanten vervullen. Door deze manier van werken bereiken we een optimaal gebruik van textiel en dat betekent minder vervuiling, minder afvalproductie en een betere recyclage!

  If You Want To Contact This Supplier, You Can Send An Inquiry Here Directly, And We Will Uniformly Transfer The Inquiry To The Supplier, Contact Admin Now

  Thank you for contacting us. Our sales team will reply you within 12 hours.

  数据统计

  相关导航

  暂无评论

  暂无评论...