Supplier strength: ★★★

Number of factories:One factory

Product: Used clothes

Location: Romania

Website Traffic index:★★

Company Profile:

Despre noi

Suntem Bellatex, un depozit de haine second hand din Romania și oferim comercianților  îmbrăcăminte, textile și încălțăminte importate din Italia.

Ne asumam responsabilitatea să fim printre firmele care au un impact pozitiv asupra planetei. Astfel și comercianții de haine second hand care aleg colaborarea cu noi contribuie la refolosirea responsabilă a textilelor.

Prin comercializarea hainelor, a textilelor și a încălțămintelor second hand reducem impactul nociv al industriei textile și sprijinim reciclarea fireasca.

Produsele noastre sunt atent selecționate de către colegii noștri din Italia și sunt ambalate în saci de ≈ 25 kg.

Sortarea hainelor second hand se face cu strictețe în funcție de calitatea produselor: cream, extra sau calitate I.

În realitate comisiile din întreaga lume susțin că 90% dintre hainele care sunt aruncate ar putea fi reciclate, căpătând astfel o nouă viață.

Prin activitatea pe care o desfășurăm zilnic susținem aplicarea unor strategii de apărare a mediului înconjurător.

Împreună cu furnizorii externi, partenerii nostri, ne implicăm în reducerea impactul negativ din viata cotidiana accelerata și contribuim la procesul de reciclare aici, în Romania.

Vă invităm să faceți parte și dumneavoastră din acest proces, în calitate de comerciant de îmbrăcăminte, textile și încălțăminte second hand!

Viziunea noastră este să găsim oameni care rezonează cu ideile și conceptul nostru simplu.

Misiunea noastra – Știm că schimbările profunde sunt dificile, dar merită încercat. Misiunea noastra principală este, să ne asiguram zilnic că, acțiunile pe care le facem constant aduc beneficii semnificative mediului înconjurător.

Valori – Lucrăm în parteneriat cu furnizori externi pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurator. Strategia noastra se bazează pe obiective bine stabilite care vizează îmbunatațirea vieții tuturor.

Curiozitate – Căutam în permanent noi soluții și metode de a îmbunătăți modul în care ne desfășurăm activitatea.

Colaborare – Lucram în echipă, învățăm unii de la alții, reușim impreuna. Ne asigurăm că se păstrează un mediu de buna înțelegere, respect și încredere.

Pentru a face față provocărilor cu care se confruntă planeta, avem datoria să ne implicăm și, să ne adaptăm activitatea în acord cu cerințele pentru un viitor sustenabil.

  If You Want To Contact This Supplier, You Can Send An Inquiry Here Directly, And We Will Uniformly Transfer The Inquiry To The Supplier, Contact Admin Now

  Thank you for contacting us. Our sales team will reply you within 12 hours.

  数据统计

  相关导航

  暂无评论

  暂无评论...