Supplier strength: ★★★

Number of factories:One factory

Product: Second Hand Clothes Shoes and Bags

Location: Romania

Website Traffic index:

Company Profile:

Societatea Secondtex va ofera suport, prin a va raspunde intrebarilor prezentate mai sus, conform experientei acumulate in decursul celor peste 18 ani de activitate in domeniu in Romania si cu 32 de ani experiante internationala, devenita astfel, una dintre cele mai mari si reprezentative firme de pe piata hainelor second hand din Romania. In prezent, societatea noastra are peste 250 de angajati si o capacitate de prelucrare de 40,000 kg de haine pe zi pe o suprafata de 10000 mp. Depozitul se afla in Satu Mare, Dorolt. Societatea comercializeaza textile (haine), incaltaminte second-hand, si carpe textile, si prelucreaza deseuri de imbracaminte si textile, detinand autorzatie de mediu.

Datorita extinderii societatii si a intemeierii unor relatii de colaborare foarte bune cu strainatatea, importam haine originale (coleta) , adica deseuri de imbracaminte si textile mai ales din Anglia, Elvetia, Olanda, Germania, Italia, Belgia, Franta. Coletele Originale sunt livrate la dvs., direct din tara de provenienta a acestora daca aveti autorizatie de mediu in acest gen. Din orice tara din lume putem duce marfa pt dvs. La noi puteti gasi si haine sortate, peste 200 de sortimente in functie de tipul materialului, de sezon, de calitate, iar gama de preturi variaza de la articole foarte ieftine pana la articole mai scumpe si cantitatile dorite. Tocmai de aceea, colegii nostri sunt foarte atenti ca produsele care ajung in saci sa fie de cea mai buna calitate posibila, indiferent de categorie. In functie de tipul de produs ales, comercializarea se face in mai multe tipuri de ambalaje. Garantam pastrarea in bune conditii a calitatii produselor in ambalajul de prolipropilen. De asemenea ne asiguram ca clientii nostri stiu exact ce achizitioneaza, cu alte cuvinte nu comercializam marfa „pe nevazute”. Marfa comandata se poate achizitiona gratis de catre dvs.,(depinde de unde sunteti) sau poate fi livrata prin curierat cu un cost suplimentar de1,5 lei/kg. Si bineinteles marfa sortata este tratate si in asa fel le putem atasa toate documenele cerute conform legii (ex. certificatele de dezinfectie, dezinsectie, curatare).

Mediu
Nu suntem un simplu depozit de haine second hand, compania noastra pune un mare accent pe protectia mediului, detinand si autorizatie de mediu prelucram, colectam si deseuri textile si imbracaminte. In urma sortarii hainelor second hand, un procent de 55-60% vor fi reutilizate, 40-45% merg spre reciclare, astfel se produc carpe folosite in industria auto, adica devin materie prima. Numai 1% din productie se transforma in deseu, procent care este acceptat si in Europa de Vest.

  If You Want To Contact This Supplier, You Can Send An Inquiry Here Directly, And We Will Uniformly Transfer The Inquiry To The Supplier, Contact Admin Now

  Thank you for contacting us. Our sales team will reply you within 12 hours.

  数据统计

  相关导航

  暂无评论

  暂无评论...