Supplier strength: ★★★

Number of factories:One factory

Product: Used clothes, Used shoes , Used bags,  

Location:Bulgaria

Website Traffic index:★★

Company Profile:

ЗА НАС

Търговската марка Мания стартира през 1996 г. в гр. Варна. Днес Мания е една от водещите франчайз вериги с десетки модерни магазини за дрехи втора употреба и нови outlet дрехи и обувки в България. Компанията развива три основни дейности – събиране, сортиране и търговия. Разполага с голяма производствена база със собствена сортировъчна линия.

КАКВО НИ ПРАВИ РАЗЛИЧНИ

Отнасяме се към клиентите ни така, както и към всеки наш служител – честно, коректно и уважително. Стремим се да изградим искрено приятелство с нашите клиенти и да ги накараме да се чувстват като у дома си в магазини за дрехи втора ръка Мания. Това приятелство създава онази приятна атмосфера и уникален дух, който притежаваме само ние. Това е Духът на Мания.

НАШИЯТ ЕКИП

Гордеем се с нашия екип, защото той е изграден от професионалисти с опит в търговията с дрехи, профилирани компетенции и с отношение към модата. Онова, което ни обединява, е позитивното мислене и желание непрестанно да се учим и усъвършенстваме. Подхождаме с професионализъм към всяко начинание и ценим работата в екип. Именно нашите ценности са в основата на успеха на Мания.

МИСИЯ

MANIA ти дава свободата да изразяваш себе си и своя стил!

Свободата всеки ден да откриваш нови находки, да споделяш емоции и преживявания.

ЦЕННОСТИ

Лоялно и честно отношение към клиента.
Коректно и уважително отношение към служителя.
Непрестанно да се учим и да се самоусъвършенстваме.
Стремеж към промяна.
Професионализъм във всяко наше начинание.
Да работим в екип.
Позитивно мислене.
В резултат от първите седем- Печалба

ВИЗИЯ

Мания Тийм да бъде символ на доверие и прозрачност. Екип изграден от клиенти, служители, франчайз партньори и собственици с общи цели и интереси.

  If You Want To Contact This Supplier, You Can Send An Inquiry Here Directly, And We Will Uniformly Transfer The Inquiry To The Supplier, Contact Admin Now

  Thank you for contacting us. Our sales team will reply you within 12 hours.

  数据统计

  相关导航

  暂无评论

  暂无评论...